Aradığın herşeyi bulabileceğin en iyi blog sitesi !

Reflü Nedir ? Tedavileri Nelerdir ?


Mide Reflüsü adiyla halk arasında dillendirilen "Gastro Özofageal reflü" hastalığı, mide içindeki işlenen yiyeceklerin yemek borusuna kaçmasıdır anaSayfa. Mide ağrısı, Boğazda Yanma yada midede Yanma şeklinde kendisini belirtir. Reflü, asitli yiyeceklerin yemek borusuna değmesi ve Uzun Süre Temas halinde olmasi sebebiyle yemek borusunun asitten kendini Koruma özelliğinin yok olmasından kaynaklanır. Yetişkinlerin Yüzde yirmisinde reflü görülmektedir ..
Reflü NASIL oluşur
Mide İÇİNDEKİLER, midenin salgıladığı Hidrojen iyonu sebebiyle YÜKSEK asittir derecede. Eger onikiparmak barsağından mideye Doğru'nun batırıcı anaSayfa current? varsa, mideden yukarı Çıkan İçerik etek asit etek de batırıcı içerir. Alkali özellikli Olan batırıcı da mide asidi Gibi yemek borusunun tahrişine hacimdeki Olur. Reflü hastalığı, asitli ve / Daha yaygın safral? mide içeriğinin yemek borusuna gelmesi ve Uzun Süre Temas etmesiyle yemek borusunun kendini asitten ve / Daha yaygın safral? mide içeriğinden koruyamaması nedeniyle oluşur.
Yemek'in borusunun alt ucunda mide içeriğinin yemek borusuna geçişini engelleyen BIR kapak Mekanizması vardir. Reflü hastalarında en sik görülen Özellik met mekanizmanın gevşekliğidir. Ayşe makarnalık sıklıkla mide fıtığıyla Birlikte ya? Anır. Mide boşalım bozukluğu ya da bozulmuş yemek borusu hareketi 'met hastalığı tetikleyen Diger nedenlerdir.
Yemek'in borusunun alt ucunda mide içeriğinin yemek borusuna çıkmasını engelleyen two Mekanizma vardir.

Reflü Tedavisi
Aslinda Tedavisi Eklendi çok Basit BIR hastalıktır ancak reflüden Çabuk farkedilip önlem alınması gerekir. Reflünüz ilerlemiş uzmanlık disiplerinin safra doktor kontrolünde met hastalıktan kurtulmanız mümkündür, ancak ihmalle Birlikte Ciddi problemlere sebep olabilir ..
Tedavi for ÖNCELİKLE asitli yiyeceklerden uzaklaşmanız yeme İÇME saatlerinizi düzene sokmanız gerekir ettik. Az AMA Sik yiyebilirsiniz, Ne Zaman yeme içmenize DIKKAT ederseniz o Zaman'a met hastalıktan kurtulabilirsiniz. Bunun next to Ph.D. başvurup reflü tedavisini hızlandıran ilaçlardan alabilir midenizdeki asit dengesini düzeltebilirsiniz ..
Share this article :

Yorum Gönder

Recent Post

Anasayfa Hastalıklar Beslenme Çocuk Hastalıkları Diş Hastalıkları Diyet Hamilelik Kanser Kürtaj Sağlık Şeker Hastalığı Zehirlenmeler Ameliyat Videoları Normal Doğum İzle Sağlıklı Yaşam Stres Saç Sorunları Mide Hastalıkları Romatizma Cilt Hastalıkları Beyin Hastalıkları
 
Copyright © 2011-2013. Sağlıklı yaşam, hastalıklar, belirtiler, dikkat bozuklukları, psikolojik rahatsızlıklar, tedavi - Bu Sitekideki Yazı ve Makaleler İzinsiz Kullanılamaz